Neymar og Barcelona langvarige nag
نوشته شده توسط : xshufeel2

Med Barcelona-superstjerne er ved at flytte til større Paris, Denne sommer den mest tunge overførslen er nært forestående. Den analyserer grunde til at forlade holdet Fodboldtrøjer Dame Neymar, Efter deres opfattelse Modsætningen mellem Neymar og Barcelona i lang tid, Lad Barcelona forventedes at gøre.

 

Husk, at spil sidste sæson på Champions League 6-1 tilbageførsel af det? Faktisk Neymar ydeevne i det spil er perfekt, Faktisk Neymar Barca er i stand til at opnå en sådan vending af helten. Jeg havde ikke forventet, at Efter afslutningen af spillet, Uden undtagelse, er medierne rose Messi. Neymar også meget utilfreds med dette, Paris benyttede også lejligheden til mindre interne stormede.

 

på den anden side, Neymar forlader holdet, Hans far spillede også en afgørende rolle. Tidligere på året, Paris og Neymar far er aftalt, De er ude af skyhøj pris for at slutte sig til bonus, Også lod sin far i mindre svært at sige nej. Siden da Det åbnede en formelle forhandlinger transfer mellem Neymar og Fodboldtrøjer PSG, Efter bestemmelse af antallet af detaljer, Elsker Paris i den lille endelig.

 





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: